Workshop 12 nov

Illustreer je eigen postcard Christmas Style

In de afgelopen tijd hebben we veel te maken gehad met online contact in plaats van echt samen zijn. Omdat we zoveel tijd voor het beeldscherm (moeten) doorbrengen, lijkt het mij des te leuker om echt post in je brievenbus te vinden in plaats van een digitale kerstkaart. Hoe leuk is het dan als deze kaart ook nog eens met liefde gemaakt is! Daarom heb ik deze creatieve workshop bedacht. Je gaat niet alleen je eigen kerstkaart illusteren, maar je ontvangt na afloop ook een set van 8 kerstkaarten van jouw ontwerp!

In deze workshop gaan we een ontwerp maken voor een eigen postcard in Christmas Style! Ik ga je laten zien hoe je met eenvoudige technieken en materialen een tekening maakt, hoe je verschillende mooie letters kunt maken en hoe je letters en beeld kunt combineren.

Van jouw ontwerp ontvang je van mij, in de week na de workshop, een set van 8 kaarten inclusief envelop in je brievenbus! De kaarten worden geprint op 350 grams Art paper van 100% katoenen vezels. Een luxe kaart om te versturen naar jouw dierbaren!

Datum: Vrijdag 12 november 2021

Tijd: 13.00u tot 15.30u

Locatie: Zeist

Inclusief: koffie/thee met iets lekkers, het gebruik van alle materialen en een set van 8 postcards!

125,00 €