Algemene Voorwaarden Webshop

Auteursrechten

Het kunstwerk is alleen voor persoonlijk gebruik en mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden of commercieel worden verspreid zonder toestemming. alle auteursrechten en bescherming blijven van de illustrator. Verkoop van kunstwerken draagt ​​dit auteursrecht niet over.

Verzending en bezorging

Alle art prints bestellingen worden verzonden binnen 1-2 werkdagen vanaf de datum waarop de bestelling is ingediend. A4-prints worden verzonden in een map die zorgvuldig in een stevige kartonnen envelop wordt geplaatst en A3-prints worden voorzichtig gerold en in een professionele verzendkoker geplaatst.

Restitutiebeleid

Alle kunstafdrukken kunnen niet worden geretourneerd en niet worden gerestitueerd, tenzij:

  • Het kunstwerk door verzending beschadigd is aangekomen.
  • Het kunstwerk verschilt van het kunstwerk dat u op de website heeft besteld.

Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. De retourzendingen moeten binnen 5 werkdagen na ontvangst van de zending aan mij worden gemeld via e-mail. U heeft daarna 14 werkdagen om het kunstwerk terug te sturen. Na ontvangst ontvangt u het aanschafbedrag retour. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor rekening van de klant zijn.

Situaties waarin er geen of gedeeltelijke terugbetaling is: 

  • Duidelijke gebruikssporen van het kunstwerk.
  • Wanneer een retour meer dan 5 werkdagen na levering wordt gemeld.
  • Wanneer het kunstwerk meer dan 14 werkdagen na melding wordt geretourneerd.