H U I S P O R T R E T

Ga je verhuizen? trouwen? of verbouwen? Of wil je iemand een origineel cadeau geven? Laat jouw huis, bedrijf of trouwlocatie op een originele manier vastleggen als blijvende herinnering!

Huisportret op maat

Veel mensen heb ik al blij mogen maken met een huisportret (een op maat gemaakte illustratie van hun huis of bedrijf). Het is een mooi cadeau bij een housewarming of een verhuizing. Maar bijvoorbeeld ook bij een bruiloft; een illustratie van de trouwlocatie als blijvende herinnering!

Ik maak de illustraties met inkt en aquarel  (alleen met inkt is ook mogelijk), die ik vervolgens digitaliseer en afdruk op 350 grams Fine Art papier (een soort aquarelpapier met een lichte structuur) dat is gemaakt van 100% katoenvezel. 


Hoe gaat het in z'n werk?

Wil je ook een huisportret op maat? Voor jezelf, of als bijzonder cadeau? Kies op welk formaat je de illustratie zou willen hebben (A5, A4 of A3 formaat) en in welke stijl (in kleur met aquarel of in zwart/wit). Mail mij één of meerdere foto's van het huis (of pand) dat je getekend wilt hebben, in een zo hoog mogelijke resolutie. Extra foto's van speciale details zijn altijd welkom! 

Het is eventueel ook mogelijk om tekst, zoals bijvoorbeeld de straatnaam, in de illustratie te verwerken.

Ik ga zo snel mogelijk aan de illustratie werken. Houd rekening met 1 a 2 weken levertijd. Dit is afhankelijk van de de drukte op dat moment. Heb je de illustaratie sneller nodig dan kunnen we uiteraard altijd even overlege om te kijken wat mogelijk is.

Je ontvangt de illustratie per post thuis gestuurd.


De prijzen zijn incl. 9% btw en incl. verzendkosten (binnen Nederland) en gelden alleen voor particulieren. Mocht je als bedrijf interesse hebben in een huisportret voor bijvoorbeeld promotiedoeleinden, stuur me dan even een mailtje voor meer info!

Ook als je speciale wensen hebt (als je bijvoorbeeld meerdere huizen getekend wilt hebben, of als je andere items toegevoegd wilt hebben aan de illustratie) neem dan gerust even contact met mij op zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Er is veel mogelijk!