H U I S P O R T R E T

Ga je verhuizen? trouwen? of verbouwen? Of wil je iemand een origineel cadeau geven? Laat jouw huis, bedrijf of trouwlocatie op een originele manier vastleggen als blijvende herinnering!

Huisportret op maat

Veel mensen heb ik al blij mogen maken met een huisportret (een op maat gemaakte illustratie van hun huis of bedrijf). Het is een mooi cadeau bij een housewarming of een verhuizing. Maar bijvoorbeeld ook bij een bruiloft; een illustratie van de trouwlocatie als blijvende herinnering! Of misschien wil je wel een huisportret aan je kinderen meegeven die het huis uit gaan! De stamkroeg cadeau geven waar jullie elkaar ontmoet hebben? Redenen genoeg te bedenken om zo'n uniek portret cadeau te geven, maar gewoon omdat je zelf graag je favoriete stekkie aan de muur wilt hebben kan ook natuurlijk!

De illustratie die ik maak is niet bedoeld voor commercieel gebruik. Mocht je als bedrijf interesse hebben in een huisportret voor bijvoorbeeld promotiedoeleinden, dan gelden er andere tarieven. Neem in dat geval dan even contact met mij op via het contactformulier of stuur een mailtje naar: cm.illustraties@gmail.com  

Het is ook mogelijk om het huisportret als digitaal bestand te ontvangen als je als particulier het huisportret wilt gebruiken voor bijvoorbeeld geboorte-, trouw- of verhuiskaartjes. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden, afhankelijk van wat je met de illustratie wilt doen. Daarnaast vind ik het ook leuk om mijn met zorg gemaakte illustratie ook verzorgd als eindproduct te kunnen afleveren. Het is daarom ook mogelijk een compleet pakket (de illustratie inclusief de opmaak van de kaart en het drukwerk) af te nemen. Neem gerust contact met mij op via het contactformulier of stuur een mailtje naar: cm.illustraties@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken!


Hoe gaat het in z'n werk?

Ik maak de illustraties met inkt en aquarel (alleen met inkt is ook mogelijk), die ik vervolgens digitaliseer en afdruk op 350 grams Fine Art papier (een soort aquarelpapier met een lichte structuur) dat is gemaakt van 100% katoenvezel.

Het is eventueel ook mogelijk om tekst, zoals bijvoorbeeld de straatnaam, in de illustratie te verwerken. 

Kies op welk formaat je de illustratie zou willen hebben (A4 of A3 formaat) en in welke stijl (in kleur met aquarel of in zwart/wit). Mail mij één of meerdere foto's van het huis (of pand) dat je getekend wilt hebben, in een zo hoog mogelijke resolutie. Extra foto's van speciale details zijn altijd welkom!

Ik ga zo snel mogelijk aan de illustratie werken. Houd rekening met 2 weken levertijd. Dit is afhankelijk van hoe druk ik ben op dat moment. Heb je de illustratie sneller nodig dan kunnen we uiteraard altijd even overlegen om te kijken wat mogelijk is.

Je ontvangt de illustratie per post thuis gestuurd.


Mocht je interesse hebben in een huisportret, neem contact met mij op voor meer info!