Dagelijks teken en schrijf ik in mijn dagboek, ik illustreer mijn leven! 

Het terugkijken in mijn tekendagboeken geeft mij zoveel plezier. Een tekening zegt vaak meer dan woorden. Wanneer ik door mijn tekendagboeken blader roept een tekening heel snel weer het gevoel van die dag op. Als je van dagboektekenen een gewoonte maakt zie je overal schoonheid in! Je leert anders naar de dagelijkse dingen te kijken.   


Workshops

Alledaagse gebeurtenissen of voorwerpen krijgen opeens een speciale betekenis of waarde op het moment dat je ze tekent in je dagboek! Wil je weten hoe je een gewoonte maakt van dagboektekenen? Lijkt het je ook leuk om je dagen in tekeningen vast te leggen of wil je gewoon weer eens gaan tekenen en creatief bezig zijn? Doe dan mee met een workshop dagboektekenen!

Misschien vind je het eng om je op te geven voor een tekenworkshop. Ben je bang dat anderen heel goed kunnen tekenen en jij niet. Maar ik verzeker je dat tekenervaring echt niet nodig is! Iedereen heeft zijn eigen stijl en we gaan op zoek naar wat voor jou werkt. Je dagboekpagina's hoeven echt geen kunstwerken te zijn; je legt jouw momenten vast op jouw manier. Er is geen goed of fout. Laat je perfectionisme en angst los en start met tekenen, dan zal je ontdekken dat het heel leuk en ontspannend is om te doen en dat je leven boordevol tekeninspiratie zit!

In de workshop dagboekentekenen laat ik je mijn dagboeken zien, ga ik je alles vertellen over verschillende materialen (die je tijdens de workshop ook allemaal mag uitproberen), ga ik je laten ervaren hoe je met eenvoudige technieken en materialen een tekening maakt, hoe je verschillende mooie letters kunt maken en hoe je letters en beeld kunt combineren. Kortom, ik ga je motiveren en inspireren om tijd te maken voor creativiteit in de drukte van alledag en te starten met je eigen tekendagboek! 

Mijn tekendagboek