Workshops

We beginnen deze workshop met het, onder leiding van kunstenares Danielle Rink, op ambachtelijke wijze maken van je eigen aquarelverf.

Vervolgens ga ik je alles vertellen over het dagboektekenen. Hoe je op een speelse en creatieve manier momenten uit je dagelijks leven vast kan leggen in een dagboek. Ik ga je mijn dagboeken laten zien, Ik ga je alles vertellen over verschillende materialen, ik ga je laten ervaren hoe je met eenvoudige technieken en materialen een tekening maakt, hoe je verschillende mooie letters kunt maken en hoe je letters en beeld kunt combineren, ik ga je motiveren en inspireren om tijd te maken voor creativiteit in de drukte van alledag en te starten met je eigen tekendagboek! Je gaat deze middag een illustratief dagboekverslag maken van het proces `verf maken`. Alle attributen die je gaat tekenen en schilderen in je dagboek, heb je dus al mooi bij de hand!

De heerlijke lunch in de gezellige keuken van het souterrain en een afsluitende borrel met hapjes maakt deze dag tot een sfeervolle beleving!

Workshop Verf maken & Dagboektekenen

Datum: Zondag 8 november

Tijd: 9.30u tot 16.00u

Maximaal aantal deelnemers: 12 personen

Locatie: De Schildersalon Zeist, Utrechtseweg 82 

Bereikbaarheid: Lijn 50 vanaf CS Utrecht stopt voor 'de Schildersalon'

Gratis parkeer mogelijkheid.

Inclusief: koffie/ thee/ lunch

prijs: 150 euro