I L L U S T R A T I E S

Een plaatje zegt soms meer dan 1000 woorden. Dat is zeker waar als ik door mijn tekendagboeken blader. Een gemaakte tekening kan zoveel herinneringen en emoties oproepen.

Ik haal de inspiratie voor mijn illustraties uit mijn dagelijks leven; de voorwerpen om mij heen.

Naast tekenen in mijn dagboek, teken ik ook in opdracht! Ben je opzoek naar een unieke illustratie voor in een tijdschrift of boek, voor op een trouwkaart of menukaart? Of wil je gewoon zomaar iemand verrassen met een leuke illustratie op een kaart of een poster? 

Neem dan vrijblijvend contact met mij op:


Ga je verhuizen? trouwen? of verbouwen? Of wil je iemand een origineel cadeau geven? Laat jouw huis, bedrijf of trouwlocatie op een originele manier vastleggen als blijvende herinnering!

Ik maak de illustratie met inkt en aquarel die ik vervolgens digitaliseer en afdruk op 350 grams Fine Art papier (A4 of A3 formaat) dat is gemaakt van 100% katoenvezel.  


Welke boeken neem je mee naar een onbewoond eiland? Welke boeken hebben je leven een beetje veranderd? Van welke boeken zou je nóóit afstand willen doen? Kortom; de boeken die je steeds herlezen hebt, die een onuitwisbare indruk achtergelaten hebben, die je veranderd hebben, die je gevormd hebben............ Al die boeken bij elkaar, zeggen iets over jou!

Ik schilder een portret van jouw favoriete boeken. Ik maak de illustratie met inkt en gouache die ik vervolgens digitaliseer en afdruk op 350 grams Fine Art papier (A4 of A3 formaat) dat is gemaakt van 100% katoenvezel. 


Hoe leuk zijn deze kleurrijke illustraties voor op je menukaart. Of misschien werk je wel aan een kookboek en wil je in plaats van foto's liever food-illustraties! Ik teken graag alles wat met eten en drinken te maken heeft!


In mijn webshop vind je een grote collectie ansichtkaarten  en posters met unieke illustraties. 


Onlangs heb ik een nieuw product aan mijn webshop toegevoegd: tegeltjes! De tegeltjes (ook wel witjes genoemd) hebben een formaat van 13 x 13 cm. en zijn bedrukt met een handgemaakte illustratie (inkt en aquarel).


De randen en oppervlakte van het tegeltje zijn niet helemaal glad. De tegel is aan de achterkant voorzien van een tegelplakker zodat je het tegeltje kan ophangen. 


Dagboektekenen

Dagelijks teken en schrijf ik in mijn dagboek, ik illustreer mijn leven!

Het terugkijken in mijn tekendagboeken geeft mij zoveel plezier. Een tekening zegt vaak meer dan woorden. Wanneer ik door mijn tekendagboeken blader roept een tekening heel snel weer het gevoel van die dag op. Als je van dagboektekenen een gewoonte maakt zie je overal schoonheid in! Je leert anders naar de dagelijkse dingen te kijken.   

Alledaagse gebeurtenissen of voorwerpen krijgen opeens een speciale betekenis of waarde op het moment dat je ze tekent in je dagboek! Wil je weten hoe je een gewoonte maakt van dagboektekenen? Lijkt het je ook leuk om je dagen in tekeningen vast te leggen of wil je gewoon weer eens gaan tekenen en creatief bezig zijn? Doe dan mee met een workshop dagboektekenen!