Cursus dagboektekenen

Teken je dagelijkse leven! 

Je opgeven voor een tekencursus kan eng lijken. Wat als iedereen goed kan tekenen en ik niet? Waar haal ik de tijd vandaag om te tekenen? Gaan al die materialen die ik nodig heb me veel geld kosten? 

Maar wat nou als het iets zou kunnen zijn dat wel in je drukke leven past? Dat je met weinig materialen al een heel leuk tekendagboek kunt vullen. En dat het iets is dat heel leuk is om te doen, ontspannend en verrassend! Laat je perfectionisme en angst los en start met tekenen! Je leven zit boordevol tekeninspiratie!


In deze cursus ga ik je inspireren om je eigen tekendagboek te gaan maken. Op je eigen manier en in je eigen stijl. Ik ga je laten zien hoe je op een eenvoudige manier je dagelijkse leven in tekeningen vast kan leggen, op een manier die voor jou werkt. Of dat nou een simpele schets is of een hele gedetailleerde tekening met randen, letters, lagen, etc. Er zijn eigenlijk geen regels, er is geen goed of slecht. En ik wil je graag helpen en stimuleren om er een (dagelijkse) gewoonte van te maken. Tijd te vinden. Door elke week opdrachten te geven hoop ik je aan te zetten tot het maken van een dagelijkse tekening.

Maar degene die het echt moet gaan doen dat ben je natuurlijk zelf! Het resultaat van deze cursus hangt af van de hoeveelheid inspanning die je zelf levert...... Maar ik beloof je dat het ongelofelijk leuk en belonend is om terug te kijken in je tekendagboek!