Workshop dagboektekenen

Teken je dagelijks leven!

Bijna dagelijks schrijf en teken ik in mijn dagboek. Op deze manier leg ik op een speelse en creatieve manier momenten uit mijn dagelijks leven vast. Het terugkijken in mijn tekendagboeken geeft mij zoveel plezier. Een tekening zegt vaak meer dan woorden. Wanneer ik door mijn tekendagboeken blader roept een tekening heel snel weer het gevoel van een bepaald moment op; door de zelfgemaakte beelden worden mijn herinneringen levendiger. Het tekenen in mijn dagboek heeft ervoor gezorgd dat ik, door anders te kijken, steeds meer de schoonheid zie in de dagelijkse dingen!

Lijkt het je ook leuk om je dagen in tekeningen vast te leggen of wil je gewoon weer eens gaan tekenen en creatief bezig zijn? Doe dan mee met deze workshop!

Misschien vind je het eng om je op te geven voor een tekenworkshop. Ben je bang dat anderen heel goed kunnen tekenen en jij niet. Maar ik verzeker je dat tekenervaring echt niet nodig is! Iedereen heeft zijn eigen stijl en we gaan op zoek naar wat voor jou werkt. Je dagboekpagina's hoeven echt geen kunstwerken te zijn; je legt jouw momenten vast op jouw manier. Er is geen goed of fout. Laat je perfectionisme en angst los en start met tekenen, dan zal je ontdekken dat het heel leuk en ontspannend is om te doen en dat je leven boordevol tekeninspiratie zit!


Wat gaan we doen

Ik ga je mijn dagboeken laten zien, Ik ga je alles vertellen over verschillende materialen (die je tijdens de workshop ook allemaal mag uitproberen), ik ga je laten ervaren hoe je met eenvoudige technieken en materialen een tekening maakt, hoe je verschillende mooie letters kunt maken en hoe je letters en beeld kunt combineren, ik ga je motiveren en inspireren om tijd te maken voor creativiteit in de drukte van alledag en te starten met je eigen tekendagboek!

Koffie/thee met iets lekkers en het gebruik van alle materialen zijn bij de cursus inbegrepen.

Datum: maandag 6 april of vrijdag 17 april

Tijdstip: 12:30 tot 15:30 uur

Locatie: Constantijn Huygenslaan 48, Zeist

Prijs: € 75,=