Workshopserie 'Vul je tekendagboek'

Ben je graag creatief bezig, maar je weet niet goed hoe je moet beginnen? Zou je graag vaker willen tekenen maar vind je het lastig om er tijd voor vrij te maken? Heb je al een keer een workshop of cursus (bij mij) gevolgd maar zijn je tekenspullen, ondanks je goede voornemens, weer in de kast beland? Dan wil ik je graag helpen om (weer) te gaan tekenen! 

Naast het feit dat tekenen ongelofelijk leuk is om te doen, helpt het je ook om te ontspannen en om anders naar de dagelijkse dingen te kijken.  Het terugkijken in je tekendagboek is ontzettend leuk om herinneringen op te halen en het toont je ook de vooruitgang van je tekeningen. Want het is nou eenmaal zo; hoe vaker je tekent, hoe beter je wordt! Ik begrijp heel goed dat het niet altijd eenvoudig is om van dagboektekenen een gewoonte te maken en daarom wil ik je graag een beetje op weg helpen. In deze workshopserie van 4 vrijdagmiddagen ga ik je inspireren en motiveren om 4 weken lang in je dagboek te tekenen, zodat je aan het eind van de workshopserie maar liefst 28 tekeningen hebt! En ik ga er vanuit dat je de smaak dan zo te pakken hebt en voldoende inspiratie opgedaan hebt om je dagboek verder te gaan vullen.


Wat gaan we doen?

DEZE WORKSHOP GAAT NIET DOOR IVM DE MAATREGELEN RONDOM COVID-19

Elke week zal ik een ander onderwerp belichten, tekentips geven en gaan we verschillende materialen uitproberen zodat jij zelf kan ervaren welke materialen jij fijn vindt om mee te werken. Je krijgt van mij opdrachten mee naar huis en die zullen we de keer daarop samen bekijken. Want van naar elkaars werk kijken leer je niet alleen heel veel, maar het is ook enorm inspirerend!

Alle materialen die we tijdens de workshop gebruiken zijn aanwezig. 

Datum: vrijdag 24 april, 1 mei, 8 mei en 15 mei

Tijdstip: 14:00 tot 15:30 uur

Locatie: Constantijn Huygenslaan 48, Zeist

Prijs: € 125,=