B O E K E N P O R T R E T

Laat de boeken voor je spreken!

Welke boeken neem je mee naar een onbewoond eiland? Welke boeken hebben je leven een beetje veranderd?  Van welke boeken zou je nóóit afstand willen doen? Kortom; de boeken die je steeds herlezen hebt, die een onuitwisbare indruk achtergelaten hebben, die je veranderd hebben, die je gevormd hebben............ Al die boeken bij elkaar, zeggen iets over jou!

Ik schilder een portret van jouw favoriete boeken. Ik maak de illustratie met inkt en gouache die ik vervolgens digitaliseer en afdruk op 350 grams Fine Art papier (A4 of A3 formaat) dat is gemaakt van 100% katoenvezel. 


Hoe gaat het in z'n werk?

Wil je ook een illustratie van jouw favoriete boeken? Voor jezelf, of als bijzonder cadeau? Kies op welk formaat je de illustratie zou willen hebben (A4 of A3 formaat) en mail mij een foto in hoge resolutie van de rij (horizontaal portret) of stapel (verticaal portret) van boeken die je getekend wilt hebben.

Ik ga zo snel mogelijk aan de illustratie werken en ben meestal binnen 2 tot 4 weken klaar.

Je ontvangt de illustratie per post thuis gestuurd.


Wat kost het?

.Een boekenportret van 10 boeken op A4 formaat :  € 200

Een boekenportret van 10 boeken op A3 formaat :  € 295

Wil je een boekenportret met meer of minder boeken (minimaal 5) dan kan dat ook. Neem dan even contact met mij op voor een prijsopgaaf!